Gegga + Lydnadsträning = sant!? ;)

Då var man hemma igen efter en liten sväng till Hässleholm! ;)

 

Igår morse träffade vi Malin och Majni för att träna lite lydnad. Nu när det för första gången på så länge var plusgrader tänkte vi träna någonstans där det inte var så mycket snö – vi chansade på en grusplan! :) & det blev toppenbra; vi insåg ganska snart att det var nyttigt för alla tre hundar att träna på lite grus, vatten och gegga! ;)

 

Det togs en del foton under träningen, lite mörka dock men bättre än ingenting! :)
(Alla de bästa bilderna från dagen finns på bildsidan)!

 

Gaia

 

Nala

 

Majni

 

 

Det som jag och Gaia kommer att fortsätta tjata ett bra tag till är hennes fotpositioner som är alldeles för långt fram! :( Tråkigt att ändra på något som man har godkänt sen dag ett… Men bättre göra det nu än att göra det ännu längre fram!

 

Uppställd inför skall. (alldeles för långt fram!) :(

Sen kom vi underfund med en annan sak som också eskalerat den senaste tiden… och det är Gaias nonchalans! :( Vi upptäckte igår att varje gång jag ex. sa ”stanna” till henne när jag skulle lämna henne för inkallning, så började hon titta sig omkring och tappade helt fokus på mig! Men det ska vi nog fixa till inom kort! ;) Haha… hoppas att vi fixar till det snar i alla fall!

 

Kan Gaia behålla fokus när matte går iväg..!?

 

Majni skötte sig bra, var lite skeptisk i början om matta verkligen menade att hon skulle sitta på detta räliga underlag! Men när hon insåg att det var det matte ville så var det inga problem. Ni e jätteduktiga & har energi som få! ;)

Tack för all hjälp Malin!

 

Majni ligger i rutan

 

Majni valde rätt apportbock!

 

Nala var också duktig… Även hon skeptiskt på underlaget, men med lite godishjälp så fixade hon också det! Linförigheten tycker jag bara ser bättre och bättre ut, så det är kalas!

Bra jobbat! :)

 

Nala och Vlad under linförigheten

 

Linförighet

 

Även apporteringen sitter fint för Nala och Vlad!

 

 

Jag hade lite planer på att lägga spår denna helg då det varit lite plusgrader och mycket av snön har smält – i stan i alla fall! Självklart är det inte lika varmt i skogen och snön har ju givetvis inte smält där! Så tyvärr så blir det nog inget spår denna helg heller! :( Men vi håller tummarna för plusgrader nästa vecka, så kanske snön hinner försvinna även i skogen tills nästa helg!? :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0