Upp och ner

Jaaaa, jag har som sagt fått mig en glad hund igen och det är jag så glad för! :)

 

Dock fugerade inte spåret som vi gick i söndags så bra.. :( Kan det vara snön det beror på..? Ska det verkligen spela någon roll!? Eller kan det vara att det var så himla länge sedan vi spårade!? I vanliga fall brukar hon bara bli ännu mer taggad juh!

Jag vet inte men bra gick det tyvärr inte… Så nu vill jag faktiskt på ett sätt att snön ska försvinna, fastän jag egentligen älskar den! Men det börjar kännas lite i tävlings/tärnings-musklerna att det börjar bli dags för lite ordentlig spårträning! ;) Annars kommer vi aldrig nå upp till våra mål i år..!

 

Lydnaden går väl också sådär för tillfället.. Jag är verkligen såååå glad att jag har Malin annars hade det varit ännu mycket tuffare! Men vi kommer att fixa detta det vet jag lång här inne…!

 

I morgon ska vi på TJH-möte i Sölvesborg… Då får vi se vad som är planerat för i år! :) Det ska bli spännande, hoppas på regelbundna träningen! ;)

 


Nytt år - Nya tag

Jag har väl inte varit sådär jätteduktig på att vare sig blogga eller träna nu i vinter…!

Men lite träning har det allt blivit, och blogga, det hade jag tänkt börja göra på riktigt!

 

Den stora händelsen sedan jag skrev här sist har nog varit ätt vi blev utsedda till Hässlehoffs Bästa Allroundhund 2009! :) Det var riktigt skoj och jag lovar att jag ska ut och ta lite kort som jag kan lägga upp så fort snön ger med sig lite!

 

Annars så kan jag meddela att ”tillbaks till valpstadiet” har fungerat väl för oss! Gaia är pigg och glad igen och åker gärna och tränar. Hon brukar titta frågande på matte… ska vi busa nu!? Och sen springer hon och kastar sig i snön.

 

Lydnaden har vi dock tappat stort i och med ”valpstadiet”. Nu är det så att hon vill väldigt gärna göra allt så hon kan få busa och koncentrerar sig inte på vad hon ska göra för att få busa med matte… Men det släpper säkert så fort jag börjar ställa krav på henne igen.

Undra om det är dags för det nu, eller om jag ska vänta ett tag till…?

Jag har ju mina mål för i år, men frågan är om jag måste skjuta fram dem ett par månader… Vi får se! Men kan jag bara hålla kvar den motivationen hon har när kraven kommer så tror jag vi fixar våra mål! ;)

 

Ikväll ska vi träna lydnad med Malin & Majni!

Jag är så oerhört tacksam för att vi har Er! Ni är sååå duktiga och slutar aldrig förvåna oss! ;)

Lycka till med alla dina mål i år! Jag vet att ni fixar det!

 

Vi hörs snart igen!


RSS 2.0