SM fredag 18/9

Klockan 10.00 började veterinärbesiktningen för bevakningshundarna ute på Rosenholm. Vi var där i god tid ((för en gångs skull ;) … ))och allt gick bra! De hittade den lite konsitgt placerade öronmärkningen och veterinären fick pilla överallt och tyckte allt verkade okey! De klämde och kände på alla lymfknutorna, stretchade och töjde på benen och såpande till sist på en liten springtur… Skönt!

Något som inte riktigt var lika kul var att våra andra polare från distriktet tyvärr inte gick igenom besiktningen… och våra reserver Kajsa & Acke fick hoppa in istället – vilket var kanon! Vilken tur att ni fanns på plats! :)

 

Sen åkte jag till campingen och checkade in i stugan som vi skulle tillbringa helgen i. Det var en liten mysig camping där stugorna låg nere vid vattnet… Gissa om Gaia blev glad och tänkte kasta sig ut i vattnet, vilken hon då inte fick – inge mer bad i havet snäckan min!

 

 

Sen bar det tillbaka till Rosenholm där vi gemensamt skulle marschera, alla hundförare, domare, flaggbarare och musikkåren till slottet där invigningsceremonin hölls.

Rätt pampigt med alla hundar som gick i paraden – dock rätt påfrestande för de hundarna som gick med!  Andra hundar här och där, där och där… På alla håll gick det ju hundar som vi aldrig träffat förut och Gaia var rätt trött efter halva sträckan ungefär!

 

 

Själva invigningen var också väldigt trevlig med många bra talare!

 

 





Efter det var det snabbkissning med Gaia för att hinna byta om till civila kläder innan det var dags för kamratfest; en sjötur runt Karlskrona och sedan middag med lottdragning! Jag lyckades dra nummer 12. Ett bra nummer!? Klart att det var!




 

 


Vi kom väl hem igen till hundarna runt 10 tog en snabb kisserunda igen och somnade sedan som en stock!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0