Träna i Hässleholm

Hehe... Jag hade ju planerat i tisdags att vi bara skulle ta det lugnt, men så bidde det inte! ;o) Utan det blev lite snabba ryck och sätta sig i bilen och fara till Hässleholm! Där väntade en mamma och två härliga träningskompisar! Det blev en lång dag med blandad kompott av hundträning! En toppendag med goda resultat och många lärdomar! TACK så mycket!

Vi  började med lite spårning - som tyvärr inte gick så bra för lilla Scilla... men hon har visserligen god tid på sig att få upp intresset för spåret! :oP Hehe.. med mattes goda hjälp går allt! Detta fixar ni!

Sen var det Gaia, som gjorde ett lysande jobb så gott som hela spåret! Spårupptag, ca 600m långt med varierande terräng och föremål. Min lilla duktiga flicka! :o)

Sist ut och dagens bästa spårning gjordes av Lipton! Sicken motor denna vovvsing har!! Det är helt otroligt! Ni är verkligen superduktiga och passar sååå bra ihop...! Hoppas verkligen ni får bukt med inkallningen så kan inget stoppa Er!

Efter spåren gjorde vi en patrullstig med en vind- och en ljudmarkering. Gaia gick för första gången på ett antal gånger, bra! Jätteskönt att se att hon kan, nu ska jag bara få henne att tycka att det är lika kul och leta upp militärgubbarna ute i skogen som hon det är att leta upp pappa! ;o)
Hehe.. men men, det får väl bli ett par motivationsträninngar till innan vi är där...

Sist men inte mist körde vi en mycket kort mörkerbevakning med två figgar på avstånd. Alla tre hundarna var jätteduktiga, satt tysta och följde ljudet nere i skogen. Kul!

En väldigt lyckad dag måste jag säga!
Tack för denna dag - det blir säkerligen fler! ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0