En hel del nytt...!

Nu var det ett tag sedan vi fick något skrivit här i bloggen! Det har varit fullt upp och lite till här hemma! ;)

Förra helgen var det Hässlehoffs Mästerskap hemma i Hässleholm... Fullt ös med en massa skojiga moment, trevligt hoffefolk och busiga Hovawarts såklart! I år var det en hel del nya påhitt som vi utsatte hundarna för, och alla skötte sig faktiskt jättebra! :) Kanske var det för lätta moment...!? ;)

Vi var en tapper trupp på 4 valpar och 8 vuxna som deltog med sina familjer, trotts aprilvädret! Ena sekunden dööövart, nästa regn!



Här har vi delar av gänget!


Sen har det blivit en del träning med tvåans moment - har träffat Malin och Majni som har kommit med en hel del goda råd! Tackartackar! De är jätteduktiga och har stora planer här framöver, det ska bli toppen att få följa dem! Vi tror på er tjejer...!
Lycka till!


Gaias resultat började just arta sig med hjälp av Malins tips och det började faktiskt kännas riktigt bra, och sen blev det inte riktigt som planerat... Lilla valpen kom hem så jag tänkte ta det lite lugnt med träningen och bara ha det mysigt med båda hundarna. Vi hämtade Nala fredagen den 26/6 och på lördagen åkte vi till havet för att ha det lite gött... Gaia började kort därefter bete sig lite kontigt - mer o mer för varje dag. Seg och irriterad (på framför allt valpen). Hon orkarde inte göra något - knappt gå och kissa - inte äta, ville bara sova och kräka! :(




Idag mår hon bättre - men är fortfarande lite seg, hon har antagligen tappat konditionen när hon inte mådde så bra, men det går på rätt håll nu iallfall! (Värmen gör väl sin del också till segheten!)


Algblomningen var alldeles för tidig i år...! :(


Men så är det ibland....


Nu tänkte jag berätta lite om vår nya lilla krabat som imorgon fyller 9 veckor!
HÄSSLEHOFFS NALA-SAMOADOTTER, heter hon!


Hon är världens lilla busunge som inte är rädd för något! Hon hoppar ut i vattnet, kastar sig på allt som "överraskar" henne istället för att fly, hon hoppar från bilen(s tak) rätt ut i husses famn, hon ger sig på Gaia och hennes leksaker, hon attackerar stora bollar eller plastpåsar som kommer emot henne, hon har följt med matte och husse på jobbet och tyckte att allt var spännande - inte läskigt; truckar, maskiner, lådor som åker i golvet, ingenting! Hon har ingen respekt för de höga kanterna ner till Miån... Hon är helt enkelt en helt crazy liten dog! ;)

Du har verkligen fått o bita i min kära Vlad!

  


Hehe... det är verkligen en frisk vind här hemma, men jag tror nog att Gaia känner sig lite dissad av grannarna mm. Hon har alltid varit gårdens stora dragplaster, allas sötnos - men nu har det kommit en annan som tag all uppmärksamhet!





Nala och Husse har föresten skaffat sig en egen BLOGG, (snart kommer även de få en egen hemsida)! http://hasslehoffsnala.blogg.se/ är deras adress om någon känner för att följa deras äventyr!?



Här är husse och Nala efter vår första stadspromenad!


Okay, så är läget i vår lilla värld; vi hoppas på en liten bättring av Gaia så vi kan börja träna igen samt en lite busunge som gör våran vardag osäker! ;)

Till helgen är det föresten Hoffe-specialen i Osby, vi har anmält oss till både lydnaden och utställningen - vi får se om vi kommer vara med eller ej - det avgör vi när det närmar sig! ;) (Typ imorgon eller nått!)




Vi hörs snart igen!


Kommentarer
Postat av: Inger Blixt

Hoppas Gaia har piggnat till så att ni kan vara med i Osby.Lycka till i helgen.

Kram Inger

2009-07-02 @ 20:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0