"semester..."!?

***Jag kan ju börja med att tala om att detta inlägget låg i utkast sedan 19 augusti! Något gick väl snett när jag skulle lägga upp det! Men men, bättre sent än aldrig, inte sant!? ***


Fastän man är hemma och är ledig så blir det banne mig inte lika mycket gjort som planerat...! :(

Har egentligen inte hunnit göra allt för mycket med vovvarna måste jag tyvärr säga! Har väl blivit lite här o lite där... Småträning alltså. Men inget så seriöst som jag hade i tankarna före sommaren, både på grund av det ena och andra!  

Har träffat vår kära vän Malin och kört ett lydnadspass med hundvärdens "Anna Skipper!" :P Haha.. skoja bara - du är verkligen toppen! :) Tänk bara om man kunde se allt det som du ser själv..!?!? Sååå glad att du vill kika på oss och komma med så värdefulla tips!  Så fort din lilla flicka slutat löpa, så kan vi väl sätta det i system att träffas lite oftare - eller vad säger du? ;)

Sen har vi faktiskt, tro det eller ej.... gjort ett... och klarat ett... mamma-spår i helgen! ;) Jag vet inte vad det är för fel eller vad det är för konstigheter med mamma, men varföt går det alltid så bra när mamma lägger spår!?!?! Gaia har ju inte spårat på flera månader... lagt av helt och inte fixat att ta sig till slutet även om det bara var ett 100m rakt spår!? Och så åker vi hem till mamma så hon ska kika lite på vad som gått snett, men nejdå! Då ville hon allt inte visa sin dåliga sida...! ;)
Bara hon nu ser till och plockar fram den "rätta" sidan ett tag framöver, så vi får tillbaka vårt självförtroende och kan börja tro lite på oss igen!
Är det så att matte gör alldeles för tråkiga spår nu för tiden.... Har hon kört hela sitt register..!?!?

Annars så har det faktiskt inte blivit så mycket hund på schemat, förutom ännu en tur till veterinären med harklingar, kräkningar och diarré...! Vi passade på att ta med Gaia till veterinären i början av veckan, då Nala skulle få sin Vaccination. Eftersom vi inte fått något bra svar av vad det egentligen varit med Gaia denna sommaren  - skickade vi ett blodprov för att se om det gick att hitta något fel...
Det var en lååång väntan tills vi fick provsvaren! Men till vår största lättnad så var Gaia riktigt frisk! :) Det var inga fel på några av de värden veterinären kollade efter; röda och vita såg bra ut, ingen sköldkörtelsjukdom, leversjukdom eller nått liknande. Alla värdena låg inom referensvärdena... Skööööönt!
Så vad var det nu för skit som Gaia råkat ut för...!?
...
Igen som vet!
...
Bara att hon faktiskt blivit dålig varenda gång strax efter ett dopp eller två i det blå! [Vårt stora problem har ju alltid varit att Gaia tar och dricker en klunk vatten i varje simtag hon tar...& Hon kan ligga ute och njuta i vattnet i en kvart och simma fram och tillbaka tills någon ropar upp henne! :P Drickandet spelar ingen roll om det vare sig är i havet hon badar eller en sjö eller damm eller rent av en pool i någons trädgård..! ;) Knäppohund! ]
Så vårat beslut har blivit att inte låta henne bada där det kan vara farligt för henne att dricka vattnet... Han kan väl få fortsätta att bada i sjön i alla fall!? Annars blir vår lilla flicka galen!


Jaja, lite mys och pys har vi också hunnit med; grillkväll med hela dUTU-släkten, badat med storasyster Linda i Långasjön och lite så!



Här kommer ett par bilder från vårt mys och pys den senaste veckan!

KROKSJÖARNA MED DUTU-SLÄKT


Gaia trött efter ett icke så lyckat spår vid kroksjöarna 


Men söt det är hon i alla fall!


Hmmm, vad gör gänget här uppe!?


dUTU ska som vanligt hitta på bus när lillebror e med! ;)


Det var relativt "enkelt" att få upp Gaia, men hur ska vi få ner henne..!?
Det slutade med att hon fick hoppa till min rygg o rida ryggsäck! ;)


LÅNGASJÖN MED SYSTER LINDA


"Ett monster har lagt beslag på våra väskor!!!"


Fin utsikt från klipporna


Mysigt!


Syrran och Gaia

Syrran, Gaia & Nala, det ser nästan ut som om Linda saknat vovvar! ;)


Litet skitigt moooonster!


"Jag har inte gjort nått matte...!"
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0