Looong time resting....

För vår lilla Gaia...! :/

Vår lilla stumpa har ju inte mått allt för bra och det ena har följt det andra - en väldigt lång och tråkig period utan träning och annat kul!  :(

Nu börjar hon iallafall komma igång igen och det märks att hon är lite understimulerad för tillfället! Hon springer och försöker jaga upp både oss och Nala och om hon lyckas så gör det rätt ont! :P Hon busar järnet och jag tycker det är dags att vi sätter fart på den energin och gör något vettigt utav den! ;)

Ska även tillägga att vi varit en vecka på Azorerna och hälsat på kära syster som jobbar där nere som reseledare - Soooolguide! Även det en liten bidragande orsak till att vi inte tränat sedan Osby! [Hmmm, vi har inte tränat sedan Osby..!!! Helt galet!]

Men det var väl skönt för hundarna det med - matte och husse lediga - springa runt i skogen dagarna i enda och bara busa! ;)

Matte och husse hade det underbart och ångrar inte en sekund vår sista minuten belsut! Fy fanken vilken semester vi hade! Nonstop fun och vi har bara packat upp och sovit sen vi kom hem! ;) Helt slut efter en vecka mitt ute i Atlanten!
Tack kära söta syster för en fantastisk vecka! @-}--}

Men som sagt; nu tänkte vi sätta fart igen!
Full rulle
Träna
Blogga
Lära oss nya saker
Tävla
Leka
Kela
& hela tiden ha roligt tillsammans!
*
Gaia och Jaaaaaaa! :)

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

You are welcome! Kör inte slut på jyckarna :P

2009-08-05 @ 09:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0