Nytt år - Nya tag!?

Nu har det nya året äntligen börjat i alla fall och vissa positiva förändringar gjordes trotts allt föregående år! I mellandagarna (den 28/12-10) flyttade vi till ett gamalt, men underbart, hus utanför Asarum. Hundarna verkligen stormtrivs och älskar att ha en egen baksida och få springa av sig på. Vi stormtrivs också för den delen, vi har det ganska så kallt men helt underbart! Vi längtar hem så fort vi inte är hemma! :)

 

Vi börjar väl så smått komma igång med hundträningen igen. Man märker verkligen hur mycket hundarna har tappat och det är svårt att inte ställa för höga krav på dem. Vi får väl se hur det går här under våren. Vi har vissa hållpunkter som vi hoppas kunna vara med på längre fram i vår/sommar. Vi får väl se hur det går med det, (nu när det återigen har kommit snö är det ju inte så enkelt, menmen, vi gör vad vi kan!).

 

Vlad och Nala är ju mitt uppe i sin TJH-kurs, så de är ju flitiga och tränar på varje lördag i Sölvesborg. Snart går även onsdagsträningen igång! ;) Jag och Gaia följer med så mycket vi hinner och orkar (när inte jag jobbar då såklart!).

På tjänstehundsträningen har vi träffat ett annat hundintresserat par i ungefär samma ålder som vi, som vi träffar och spårar med de söndagarna vi kan! Jätteroligt! Hoppas att det blir mer och mer ju ljusare det blir ju mer kan man ju hitta på i veckorna. Eller vad säger ni,  Stefan och Rebecka!? ;)

 

Sen saknar vi ju Malin och Majni också! :) Och hoppas att vi kommer igång med att träna lydnad tillsammans snart igen! (Så fort vi känner att det är ”lönt” igen, så hoppas jag att vi kan träffas minst en gång i veckan!)  ;) Just nu är ju våra hundar så ringrostiga att det inte känns lönt… :/

Måste ju även säga ett STORT GRATTIS till MALIN  & MAJNI som blev lydnadscampions den 13/3-11! :) :) :) Ni är helt fantastiska!

 

 

Bifogar ett par bilder från stridisen & hans bästa "vapen"! ;)

 

 

 

Årets första grillning 13/3.
Även vår första grillning vid huset!!!
Super-mys! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0